For merking av dine verdigjenstander!

Når et innbrudd først skjer, er tyvene målrettet i jakten på dine mest verdifulle eiendeler. Bærbar PC, nettbrett, smarttelefoner, smykker og sykler er typiske eiendeler som lett kan omsettes på det illegale markedet.

Er eiendelene dine merket med SelectaDNA og et oblat som sier: «DNA-SIKRET GJENSTAND», vil sjansen for tyveri synke dramatisk.

Kriminelle ønsker ikke å stjele DNA-merkede eiendeler, fordi de har ingen andrehåndsverdi og eiendelen kan raskt koble de til en kriminell handling og et åsted.
Ved å benytte dør- og vindusoblater på din bolig vil sannsynligheten for innbrudd synke dramatisk. SelectaDNA-merking vil ikke bare bidra til å finne igjen eiendeler i tilfelle tyveri, men reduserer også tyveri med opptil 85%. Produktet er anbefalt av politiet.

Produktinformasjon
Merk opptil 50 verdisaker i hjemmet med en unik DNA-kode.

For storbrukere kan vi skaffe sett med mulighet for å merke 100, 500 eller 1000 ulike enheter.

Dette er typisk for entreprenører, skoler, kommuner osv.

Påfør DNA-væsken på eiendeler som TV, smarttelefoner, stasjonære- og bærbare PCer, digitale kameraer, verktøy, sykler, maskiner m.m.

Sett de permanente sikringsoblatene på gjenstanden og merk vinduer og dører for å holde tyven unna ditt hjem.
Til slutt registrerer du dine merkede eiendeler i vår globale database, Securasssetregister.com . Skulle allikevel et innbrudd skje og dine merkede eiendeler bli stjålet, kan politi fra hele verden enkelt finne tilbake til deg som juridisk eier av eiendelen.

Kom innom eller ta kontakt nå for et uforpliktende tilbud!

SelectaDNA merke Kit inneholder:
• 1 x 25 ml flaske unik SelectaDNA væske
• 1 x applikator(Q-tip for å påføre væsken med)
• 25 x sikringsoblater
• 2 x vindusoblat
• 1 x dør-/postkasseoblat
• 1 x bruksanvisning
• Tilgang til Secure Asset Register

Bruksanvisning
Trinn 1 – Merk dine eiendeler med SelectaDNA-væsken
Trinn 2 – Fest advarseloblater på alle merkede eiendeler
Trinn 3 – Sett på medfølgende vindusklistremerker både foran og bak huset eller på kjøretøyets vinduer. I tillegg også på dør eller postkasse
Trinn 4 – Registrer ditt kit online på https://www.secureassetregister.com/no/ Når en gjenstand er merket med SelectaDNA vil politiet alltid kunne finne DNA-spor. KRIPOS har godkjent metoden, og flere av landets politidistrikter besitter UV-lampe og mikroskop som detekterer micro-dots med DNA-spor på  hitte- og tyvegods.Databaseregisteret er ISO-sertifisert.