Yale Doorman L3 Smartlås

Gjør døren din smartere med en nøkkelfri dørlås som er utviklet for å gjøre livet ditt tryggere og enklere.

Yale Doorman L3 har fått et tidsriktig og pent design. Låsen har blitt mindre i størrelsen og særlig på innsiden har låsen blitt vesentlig mindre. Sistnevnte er ikke bare av estetiske grunner, men muliggjør faktisk at Doorman L3 egner seg mye bedre for montasje på doble dører og klimadører. Noe som virkelig løfter kvalitetsfølelsen er de nye overflatene som Doorman L3 blir levert i. Du kan velge mellom polert krom, børstet stål eller pulverlakkert matt sort overflate. Dette er overflater som gir et eksklusivt preg på døren.

Doorman L3 smartlås er vår sikreste smartlås som du kan låse og låse opp uansett hvor du er. Her får du nøkkelfri adgang, automatisk opplåsing og låsing når du kommer og går, du kan se hvem som kommer og når de kommer, gi besøkende virtuelle nøkler – og hvis du lurer på om du glemte å låse døren, kan du enkelt sjekke det.

Alt dette kan du gjøre ved hjelp av Yale Access-appen. Med denne appen kan du sikre, overvåke og kontrollere adgang til hjemmet ditt ved hjelp av en smarttelefon, uansett hvor du er.

Nå kan du også koble din Doorman L3 smartlås til populære smarthjemsystemer, taleassistenter eller plattformer for ferieboligutleie for enkel kontroll og adgangsstyring.

Doorman L3 har til om med innebygget ringeklokke. Når noen ringer på døren vil dørlåsen gi et lydsignal på innsiden av døren, samt i Yale Access-appen for alle enheter som er koblet opp mot låsen. Det vil si at du kan få beskjed om noen har ringt på døren, mens du er borte.

Kom innom eller ta kontakt nå for et uforpliktende tilbud!